onsdag 19 november 2008

19/11 -08 Employment By Association

When you are asked if you can do a job, tell 'em,
'Certainly I can!' Then get busy and find out how to do it.
- Theodore Roosevelt

Tänkte slänga in en snabb uppdatering här. Fick höra idag att ett av mina intervjuoffer just emottaget ett jobberbjudande efter att ett företag hade läst om min blogg, letat sig fram till min intervju och sedermera tagit kontakt med honom. Självfallet tycker jag att det är roligt att bloggen kan ha såpass stor inverkan och genomslagskraft att ett omnämnande här kan leda till ett jobberbjudande (betänk att bloggen är mindre än en månad gammal), men visst känns det lite surt att han kommer dra in slantarna och inte jag. Den tanken ledde mig osökt vidare till en annan.. Varför inte marknadsföra mig själv här? Så här kommer det, min salespitch!

Conversationalist

Jag är en fullblodssvensk (måste täcka in alla ras-fördomar) väldresserad literaturstudent. Dryga en och nittio lång, nästan löjligt allmänbildad och talar/skriver/sjunger(i duschen) på Svenska och Engelska. Jag kan överleva(och ragga!) på min Spanska och Portugisiska. Jag har besökt över tjugo länder världen över och bott under en längre period (sex månader+) i Kenya, Storbrittanien och Brasilien. Jag har varit i alla världsdelar förutom asien. Jag har spelat gitarr i över tio år.

Mitt mest välbetalda jobb var som internetsäkerhets-konsult för ett företag i England då jag drog in dryga femhundralappen i timmen. Är självlärd på allt från strängteori(microfysik) till marknadsföring och pluggar just nu Svensk litteratur (läsande och skrivande) och forskningsförberedande Engelska D. Har svårt att se vad framtiden kommer bära med sig för mig men blir jag inte it-milljonär snart så skulle jag tippa på någon form av akademisk bana / författare eller möjligtvis reklamare. Och jag är inte helt otrevlig att se på heller.

Låter det intressant? Ta kontakt innan studielånen äter upp min kreativitet.

Det var allt för denna gång!

Peace

8 kommentarer:

Freddan sa...

Hähä! Din självgode jävel. Lycka till!

Kul att det går såpass bra för bloggen att den ger jobb till dina intervjuoffer.

a sa...

instämmer med föregående kommenterare! din självgode jävle! "Och jag är inte helt otrevlig att se på heller." hoho, tvivlar allt på att du är fullbllodssvensk, för så beter sig icke svenskar!

a sa...

(det va kanske inte hett men det var en ledtråd)

a sa...

dags för uppdatering tycker jag!

a (för fjärde gången i detta inlägget) sa...

Ha det najs i värmen nu!

guess who sa...

gah, jag börjar sakna att reta dig på kvällarna! du kan väl skicka ett sms när du är hemma?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
a sa...

snälla lägg ner din blogg ;)